Treska skrei s rajčaty

Treska skrei s rajčaty
Doba přípravy30 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
800g
treska Skrei
300g
cherry rajčata
50g
oliv kalamata
1
hrst kerblíku
1
citron (s chemicky neošetřenou kůrou)
3
lžíce olivového oleje
2
stroužky česneku
200ml
bílého vína
sůl, pepř

Postup přípravy

Krok 1
Tresku nakrájejte na porce, osušte a osolte. Česnek oloupejte a nasekejte nadrobno. Rajčata nakrájejte na polovinu. Z citronu oloupejte kůru a nakrájejte na tenké nudličky. Olivy zbavte pecky a nakrájejte na dílky.
Krok 2
V pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte česnek a nechte zesklovatět. Přidejte rajčata, citronovou kůru, olivy a krátce promíchejte. Zalijte vínem a nechte projít varem.
Krok 3
Zmírněte plamen a do pánve vložte porce tresky. Zakápněte citronem a na mírném plameni nechte pomalu pošírovat (asi 5 minut, v polovině opatrně otočte).
Krok 4
Ozdobte kerblíkem a podávejte.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Fish
Další recepty s rybami

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je