Treska v pikantním těstíčku s koriandrovým dipem

Treska v pikantním těstíčku s koriandrovým dipem
Doba přípravy25 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
600g
tresky tmavé
150g
dijonské hořčice
200g
hladké mouky
2
vejce
150g
oleje na smažení
150g
zakysané smetany
nať koriandru
limetka
sůl

Postup přípravy

Krok 1
Rybu naporcujeme na kousky o velikosti asi 50 g a osolíme.
Krok 2
Připravíme si hladké těstíčko z dijonské hořčice, vejce, hladké mouky a trochy mléka. Kousky ryby namáčíme v těstíčku a na mírném plameni smažíme dozlatova.
Krok 3
Tresku v těstíčku doplní koriandrový dip: zakysanou smetanu smícháme s jemně nasekaným koriandrem a ochutíme limetkovou šťávou a trochou soli.
Krok 4
K tomuto receptu se výborně hodí bílá vína, např. Moravíno Grand cuvée nebo Habánské sklepy Sauvignon pozdní sběr.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je