Jelení ossobuco se zeleninou

Jelení ossobuco se zeleninou
Doba přípravy2 hodiny
NáročnostStředně těžká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
4plátky
jelení kolínka
500g
kořenová zelenina
3
cibule
5
stroužků česneku
snítka rozmarýnu
snítka tymiánu
divoké koření
jalovec
100g
máslo
slunečnicový olej
500ml
vývar
500ml
červené víno
sůl, pepř
150g
červená a žlutá mrkev
1
malá hlávka zelí
růžičková kapusta

Postup přípravy

1. Jelení ossobuco osolíme, opepříme, posypeme mletým divokým kořením a opečeme.
2. Kořenovou zeleninu nakrájíme a společně s cibulí z ní připravíme tmavý základ.
3. Přidáme bylinky a česnek, zalijeme vínem a vývarem, vložíme zpátky jelení maso a pečeme v troubě doměkka.
4. Hotové ossobuco vyjmeme a zeleninu propasírujeme.
5. Omáčku zredukujeme a nakonec zjemníme máslem.
Podáváme se zeleninou krátce opečenou na pánvi.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Recepty se zvěřinou
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je