Grilovaný zrající sýr

Grilovaný zrající sýr
Doba přípravy15 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
4
hermelín nebo president
olej
směs grilovacího koření

Postup přípravy

Krok 1
 V misce smícháme obsah sáčku s grilovacím kořením s 2 - 3 polévkovými lžícemi oleje.
Krok 2
Ve směsi obalíme Hermelíny.
Krok 3
Sýry zabalíme do alobalu. Sýry nebalíme zpět do původní fólie.
Krok 4
Hermelíny v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5 - 10 min z každé strany. Doporučujeme délku grilování upravit podle zkušenosti s vlastním grilem.
Krok 5
Po dogrilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř. Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej pohromadě drží jeho kůrka - při manipulaci je důležité nepoškodit jeho celistvost, jinak sýr vyteče. 
Tip:
Ke grilovanému hermelínu se ideálně hodí nakládané brusinky. Jako přílohu můžeme podávat upečené bagetky s bylinkovým máslem. 
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je