Hovězí tataráček na mexický způsob

Doba přípravy30 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
700g
Maso hovězí
50g
Rajčata drcená
10g
Paprička Jalapeňos, nakládaná
10g
Česnek čerstvý
3g
Petržel listová
3g
Máta čerstvá
10g
Třtinový cukr
1g
Sůl kamenná
3g
Koriandr čerstvý
300g
Chléb tmavý

Postup přípravy

Příprava dresinku (cca 15 minut):
Rajčata, chilli,česnek, mátu,koriandr, cukr a sůl svaříme a rozmixujeme na pyré. Chuť je velmi pikantní. Je dobré před pasírováním nechat do druhého dne odležet. Po přecezení přelijeme do servírovací lahvičky.
Příprava masa (cca 15 minut):
Maso odblaníme, nakrájíme na kousky a semeleme na masovém mlýnku. Odebíráme maso tak, abychom zachovali hadovité tvary mletého masa. Poté prsty oddělujeme a navažujeme na 50g hrudky. Maso takto servírujeme.
Servírování :
Na talířek přeložíme hrudku masa, přidáme dresink a doplňky (překrájený koriandr, mátu, chilli, listovou petržel). Každý si sám zamíchá a případně dochutí. Podáváme s opečeným chlebem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je