Italský hovězí tartar

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
700g
Maso hovězí30g
Rajčata drcená30g
Paprička Jalapeňos, nakládaná50g
Česnek čerstvý20g
Petržel listová20g
Máta čerstvá25g
Třtinový cukr30g
Sůl kamenná500g
Koriandr čerstvý40g
Chléb tmavýPostup přípravy
Příprava masa (cca 15 minut):
Maso odblaníme, nakrájíme na kousky a semeleme na masovém mlýnku. Odebíráme maso tak, abychom zachovali hadovité tvary mletého masa. Poté prsty odělujeme a navažujeme na 50g hrudky. Maso takto servírujeme.
Servírování:
Na talířek přeložíme hrudku masa, přidáme doplňky. Každý si sám zamíchá a případně dochutí. Podáváme s opečeným bílým pečivem.