Italský hovězí tartar

Doba přípravy60 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
700g
Maso hovězí
30g
Rajčata drcená
30g
Paprička Jalapeňos, nakládaná
50g
Česnek čerstvý
20g
Petržel listová
20g
Máta čerstvá
25g
Třtinový cukr
30g
Sůl kamenná
500g
Koriandr čerstvý
40g
Chléb tmavý

Postup přípravy

Příprava masa (cca 15 minut):
Maso odblaníme, nakrájíme na kousky a semeleme na masovém mlýnku. Odebíráme maso tak, abychom zachovali hadovité tvary mletého masa. Poté prsty odělujeme a navažujeme na 50g hrudky. Maso takto servírujeme.
Servírování:
Na talířek přeložíme hrudku masa, přidáme  doplňky. Každý si sám zamíchá a případně dochutí. Podáváme s opečeným bílým pečivem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je