Lanýžové carpaccio

Lanýžové carpaccio
Doba přípravy10 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
150g
svíčková Qualivo
1
lžíce balsamikového octa
1
lžíce lanýžový olivový olej
1
lžíce lanýžové pyré
sůl
čerstvě mletý černý pepř

Postup přípravy

Krok 1
Svíčkovou nakrájíme na tenké plátky, které jemně roztlačíme nožem.
Krok 2
Rovnoměrně je zastříkneme octem a olejem, osolíme a opepříme.
Krok 3
Nakonec přidáme malé kousky lanýžového pyré.
Náš tip: 
Hovězí carpaccio doprovodí kvalitní mladá červená vína, např. ovocité Nebbiolo z Pie montu, Nebbiolo d’Alba či Gattinara D. O. C. G.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s předkrmy
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je