Míchaná vejce s crème fraîche

Doba přípravy20 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
25 ks (cca 1,25 kg)
Vejce
300g
Crème fraîche
100g
Máslo
10g
Sůl
3g
Čerstvě mletý pepř
20g
Pažitka (nasekaná)

Postup přípravy

Postup:
1. Vejce rozšlehej se špetkou soli.
2. V kastrolu rozehřej polovinu másla na mírném ohni.
3. Přilij vejce a pomalu míchej, dokud nezačnou houstnout (cca 3–4 min).
4. Když jsou vejce krémová, ale ještě lehce tekutá, odstav z plotny.
5. Vmíchej zbytek másla a crème fraîche, které vejce zjemní a zastaví srážení.
6. Dochut’ solí, pepřem a posyp pažitkou.
7. Podávej ihned s opečeným chlebem, brioškou nebo croissantem.
Alergeny:
3 (vejce), 7 (mléko)
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je