Tataráček na korejský způsob

Doba přípravy60 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
700g
Maso hovězí
Dresink:
25g
Chilli pasta
31g
Sojová omáčka korejská
15g
Cukr třtinový
10g
Nakládaná ředkev
1g
Chilli papričky
30g
Voda
50g
Kečup jemný
1g
Sůl kamenná

Postup přípravy

Příprava masa (cca 25 minut):
Odblaněné maso semeleme v masovém mlýnku, navážíme porce o hmotnosti 70g - příprava na servírování.
Příprava dresinku (cca 30 minut):
Ve vodě svaříme cukr, sojovou omáčku, chilli pastu, kečup. Takto vyrobeným dresinkem ochutíme připravené maso. Doplníme čerstvým chilli a nakrájenou ředkví nakrájené na jemné nudličky.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je