„Tatarák“ z matjesů

„Tatarák“ z matjesů
Doba přípravy25 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí6

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
20ml
voda
12
velmi tenkých plátků bagety
1
okurka
1
svazek kopru
12
marinovaných sledích filetů
1
velká červená cibule ( 1 na kostičky, 1 na kolečka)
olivový olej
bílý vinný ocet
sůl, pepř

Postup přípravy

Krok 1
Plátky bagety opečeme v troubě dozlatova. Okurku nakrájíme na tenké proužky a několik plátků a ochutíme částí nasekaného kopru, olivového oleje, octa, soli a pepře.
Krok 2
Filety a půlku cibule nakrájíme na jemné kostičky a smícháme se zbytkem kopru.
Krok 3
Na talíř naaranžujeme okurkový salát a na něj střídavě navršíme matjesovou směs, plátky bagety, okurky a kolečka cibule.
Krok 4
Ozdobíme kolečky cibule a kousky kopru a podáváme s trochou bazalkového pesta a medovými rajčaty.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je