„Tatarák“ z matjesů

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
20ml
voda12
velmi tenkých plátků bagety1
okurka1
svazek kopru12
marinovaných sledích filetů1
velká červená cibule ( 1 na kostičky, 1 na kolečka)olivový olej
bílý vinný ocet
sůl, pepř
Postup přípravy
Krok 1
Plátky bagety opečeme v troubě dozlatova. Okurku nakrájíme na tenké proužky a několik plátků a ochutíme částí nasekaného kopru, olivového oleje, octa, soli a pepře.
Krok 2
Filety a půlku cibule nakrájíme na jemné kostičky a smícháme se zbytkem kopru.
Krok 3
Na talíř naaranžujeme okurkový salát a na něj střídavě navršíme matjesovou směs, plátky bagety, okurky a kolečka cibule.
Krok 4
Ozdobíme kolečky cibule a kousky kopru a podáváme s trochou bazalkového pesta a medovými rajčaty.