Ústřice Killpatrick

ústřice
Doba přípravy35 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
2000g
Ústřice Fin De Claire N°1
120g
anglická slanina
100g
worchester
75g
citron na šťávu
500g
limeta
150g
listová petžel

Postup přípravy

Příprava ústřic (cca 10 minut):
Čerstvé ústřice otevřeme a první vodu slijeme, aby v ní nebyla nečistota. Mušle si vytvoří novou čistou vodu, kterou si slijeme do mističky.
Příprava (cca 15 minut):
1. Slaninu nakrájíme na nudličky o průměru 2 mm, délka cca 15 mm.2. Do ulit k ústřicím vložíme porci worchesteru, nudličky slaniny a vše zakápneme šťávou z citronu.3. Zapékáme v troubě na 220°C cca 3 minuty nebo použijeme opalovačku na creme brűlle.  
Servírování:
Zapečené ústřice servírujeme aranžované na talíři. Můžeme doplnit řasami či pečivem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je