Chobotnice vařená jako vlažný salát s olivovým olejem a česnekem

Chobotnice vařená jako vlažný salát s olivovým olejem a česnekem
Doba přípravy25 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
500g
chobotnice
100g
cibule
1
paprika
2
pepperoncini
50g
oliv
olivový olej
vinný ocet
česnek
sůl
pepř

Postup přípravy

Krok 1
Omytou a očištěnou chobotnici vaříme ve slané vodě 10–20 minut. Čas vaření záleží na velikosti a druhu chobotnice.
Krok 2
Chobotnici vyjmeme a nakrájíme na kostky.
Krok 3
Papriku, pepperoncini a česnek nakrájíme na kostičky, smícháme s nakrájenou chobotnicí. Ochutíme solí, pepřem, vinným octem a olivovým olejem.
Krok 4
Salát podáváme na talíři ozdobeném po okraji olivami.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Salad
Další recepty salátů

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je