Salát Caesar s grilovaným kuřetem
Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
1kg
kuřecí prsaknorr professional
50g
Essence kuřecí bujón400g
římský salát250g
parmezán100g
panko strouhanka13
vejce400ml
Hellmann's dresink caesarprach ze slaniny k ozdobení
Postup přípravy
Salát:
1. Kuřecí prsa pomažte esencí a ogrilujte na pánvi.
2. Salát očistěte a rozdělte na menší části.
3. Připravte obalovací směs. Část parmezánu nastrouhejte na jemném sítu a promíchejte se strouhankou panko.
4. Vejce rozklepněte do mírně vroucí vody s octem, po několika vteřinách jemně vyjměte a ochlaďte ve studené vodě. Vejce (3 ks) rozšlehejte, Okapaná ochlazená vejce obalte v panýrovací směsi a chvíli smažte v hlubokém tuku, až získají zlatavou barvu.
5. Kuře nakrájejte na tlusté plátky.
2. Salát očistěte a rozdělte na menší části.
3. Připravte obalovací směs. Část parmezánu nastrouhejte na jemném sítu a promíchejte se strouhankou panko.
4. Vejce rozklepněte do mírně vroucí vody s octem, po několika vteřinách jemně vyjměte a ochlaďte ve studené vodě. Vejce (3 ks) rozšlehejte, Okapaná ochlazená vejce obalte v panýrovací směsi a chvíli smažte v hlubokém tuku, až získají zlatavou barvu.
5. Kuře nakrájejte na tlusté plátky.
Servírování:
1. Salát jemně pokropte dresinkem Caesar, uložte na talíř spolu s kuřetem, smaženým vejcem a hoblinami z nastrouhaného parmezánu.
2. Ozdobte chipsy z bagetky, prachem ze slaniny a ještě trochou dresinku Caesar.
2. Ozdobte chipsy z bagetky, prachem ze slaniny a ještě trochou dresinku Caesar.