MAKRO se zúčastnilo veletrhu FOR GASTRO & HOTEL

Tisková zpráva, 11. října 2017

MAKRO se zúčastnilo veletrhu FOR GASTRO & HOTEL

Veletrhu gastronomických profesionálů FOR GASTRO & HOTEL 2017, probíhajícího od 5.10. do 8.10.2017 v areálu PVA Expo, se poprvé v historii zúčastnila i společnost MAKRO ČR. Zařadila se mezi vystavovatele se stánkem plným inspirace i vlastních produktů a ve spolupráci s Romanem Vaňkem a Filipem Sajlerem uspořádala kulinářské workshopy.

MAKRO si na veletrh nachystalo speciální program s řadou ochutnávek a zajímavostí. V rámci konceptu MAKRO Inspirace, v jehož duchu aktuálně otevřelo inovovanou prodejnu na pražských Stodůlkách, se MAKRO prezentovalo inspiračním stánkem plným čerstvých potravin, ale i organizací edukačních workshopů v doprovodném programu.

V rámci MAKRO stánku mohli návštěvníci ochutnat prémiová vína privátní značky Sommelier Select, kávové speciality Rioba, ale i čerstvé ústřice a dobroty z dílny kuchařů MAKRO Akademie. Do programu veletrhu se MAKRO zapsalo organizací workshopů, kterých se zúčastnili například Filip Sajler a Roman Vaněk. Petr Stádník, šéfkuchař MAKRO Akademie, během nich naučil zájemce, jak v kuchyni pracovat s tekutým dusíkem.

„Účast na letošním For Gastro pro nás bylo výzvou. MAKRO je partnerem profesionálů v gastronomii a na tomto veletrhu se vždy setkává absolutní špička z oboru. I proto jsme moc rádi, že jsme tu mohli být,“ komentuje účast Petr Stádník.

METRO je mezinárodní lídr, který se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej potravin. Společnost je zastoupená v 35 zemích a celosvětově zaměstnává 150 000 lidí. Ve finanční roce 2015/16 METRO dosáhlo prodejů ve výši 37 mld. EUR. Zaměřuje se na poskytování služeb odpovídajících specifickým potřebám velkoobchodních i maloobchodních zákazníků, a to na regionální i mezinárodní úrovni. Prostřednictvím svých obchodních značek METRO Cash & Carry, Real, služeb přímé distribuce a digitálních iniciativ METRO nastavuje standardy pro budoucnost: orientace na zákazníka, digitální řešení a udržitelné podnikání. Více informací naleznete na www.metroag.de.

METRO/MAKRO Cash & Carry je zastoupeno ve 25 zemích, kde provozuje více než 750 samoobslužných velkoobchodů a zaměstnává 100.000 lidí.

Tereza Knířová

tel.: +420 724 352 211