Nejbarevnější kuchařka Kamu v MAKRO

Nejbarevnější kuchařka Kamu v MAKRO

Známá šéfkuchařka Kamu připravuje pro fanoušky autogramiádu své nové knihy Nejbarevnější Mexiko. Ti se mohou s Kamu setkat v prodejně MAKRO, ve které se novinka mladé šéfkuchařky začne exkluzívně prodávat až od poloviny prosince. Den otevřených dveří v řetězci láká nové návštěvníky také na ochutnávku exotických pokrmů, setkání se zajímavými lokální dodavateli z regionu a nákup bez podnikatelské karty.

Přijďte tuto neděli do MAKRO na Den otevřených dveří. Na své si přijdou milovníci gastronomie a kvalitních produktů s důrazem na regionální původ. Nákupy zákazníkům zpříjemní autogramiáda populární šéfkuchařky a blogerky Kamily Rundusové alias Kamu. Návštěvníci pobočky MAKRO Zlín budou navíc mít příležitost vidět kuchařskou kouzelnici také vařit. Výjimečnou akci podtrhne ochutnávka mexických a asijských jídel.

Více informací naleznete na www.makro.cz/kamu

O velkoobchodu MAKRO Cash & Carry ČR

• Velkoobchod MAKRO Cash & Carry ČR provozuje v tuzemsku 13 velkoobchodních prodejen, 12 čerpacích stanic a službu přímého zásobování provozoven MAKRO Distribuce.
  • Je strategickým partnerem nezávislých podnikatelů především z oblasti tradičního maloobchodu a gastronomie a spolupracuje s více než 250 regionálními dodavateli přímo na jednotlivých pobočkách. MAKRO rozvíjí a podporuje partnerskou alianci nezávislých prodejen Můj obchod, která čítá přes 500 obchodů.
  • MAKRO spolupracuje od roku 2006 s Federací potravinových bank, v současnosti daruje všech 13 projeden neprodané trvanlivé i čerstvé potraviny potřebným na denní bázi.
  • V roce 2015 MAKRO otevřelo největší školící centrum v ČR určené především pro odbornou veřejnost, zaměřuje se na vzdělávání profesionálů v gastronomii a hromadném stravování.
  • Od roku 2016 pořádá vždy druhé úterý v říjnu Den soukromého podnikání, který upozorňuje na důležitost sektoru malého a středního podnikání v Čechách.
  • V letošním roce získalo MAKRO se svými 3500 zaměstnanci ocenění Zaměstnavatel roku v obchodě.

METRO/MAKRO Cash & METRO/MAKRO Cash & Carry je zastoupeno ve 25 zemích, kde provozuje více než 750 samoobslužných velkoobchodů a zaměstnává 100.000 lidí.

Ředitelka korporátní komunikace
MAKRO Cash & Carry