Byla jsem PETkou

Byla jsem petkou.

Taška s příběhem nahrazuje své plastové předchůdkyně

Jednorázovým igelitovým taškám ve velkoobchodech MAKRO nadobro odzvonilo. Náhradou za ně se stala kromě papírových tašek varianta z recyklovaného plastu. Jak ještě víc omezit šíření plastů a zároveň podpořit jejich recyklaci? Rovnice proměny nové varianty je jednoduchá – staré plastové lahve rovná se jedna nová, ekologicky přívětivá a znovu-použitelná taška.

Kromě neskrývaného prohlášení „Byla jsem petkou“ uvedeného na boční straně navíc zákazníci její původ téměř nepoznají. Svou lehkou strukturou velmi připomíná textil, je určena pro opakované použití, s nosností až 15 kg a navíc snadno vypratelná.

Taška „Byla jsem petkou“ bude k dostání na všech pokladnách prodejen MAKRO ve dvou velikostech - střední za 31,90 Kč bez DPH a velká za 39,90 Kč bez DPH.

METRO je mezinárodní lídr, který se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej potravin. Společnost je zastoupená v 35 zemích a celosvětově zaměstnává 150 000 lidí. Ve finančním roce 2015/16 METRO dosáhlo prodejů ve výši 37 mld. EUR. Zaměřuje se na poskytování služeb odpovídajících specifickým potřebám velkoobchodních i maloobchodních zákazníků, a to na regionální i mezinárodní úrovni. Prostřednictvím svých obchodních značek METRO Cash & Carry, Real, služeb přímé distribuce a digitálních iniciativ METRO nastavuje standardy pro budoucnost: orientace na zákazníka, digitální řešení a udržitelné podnikání. Více informací naleznete na www.metroag.de

Velkoobchod METRO/MAKRO Cash & Carry je zastoupen ve 26 zemích, kde provozuje více než 770 samoobslužných velkoobchodů a zaměstnává 105 000 lidí.

Martina Suková

tel.:      +420 606 185 593