Čeští živnostníci oslavili Den soukromého podnikání rekordním počtem nabídek

Tisková zpráva, 17. 10. 2019

Čeští živnostníci oslavili Den soukromého podnikání rekordním počtem nabídek

Více než 3 600 speciálních nabídek pro své zákazníky připravili živnostníci z celé České republiky, kteří tak společně 8. října 2019 oslavili Den soukromého podnikání. Čtvrtý ročník akce pod záštitou sítě velkoobchodů
MAKRO Cash & Carry ČR si připsal rekordní účast nejen ze strany drobných živnostníků, ale také jejich zákazníků.

Hlavní myšlenkou letošního ročníku Dne soukromého podnikání bylo motto „Bez vás to prostě nejde“. Pro své zákazníky si podnikatelé v Den soukromého podnikání připravili speciální nabídku produktů a služeb. Čeští podnikatelé, kteří se zaregistrovali na webu Dne soukromého podnikání, zveřejnili pro tento den celkem 3 625 speciálních nabídek, což bylo o 10 % více než v předchozím roce.

Jsme rádi, že mají podnikatelé o tuto akci rok od roku větší zájem. V rámci Dne soukromého podnikání jsme jim mohli pomoci získat nové zákazníky a potěšit ty stávající. Ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků České republiky jsme se zároveň letos zaměřili i na téma digitalizace, o kterou mají drobní živnostníci čím dál větší zájem,“ říká manažerka komunikace MAKRO Romana Nýdrle.

V rámci Dne soukromého podnikání se letos zapojilo také 11 ambasadorů z oblasti profesionální gastronomie a maloobchodu, kteří celou akci pomáhali představovat lokálním podnikatelům ve svých regionech. Den soukromého podnikání se slavil ve všech 25 zemích, kde společnost působí. Celkově bylo v tento den zveřejněno více než 670 tisíc nabídek po celém světě.

Martina Suková

tel.: +420 606 185 593
; e-mail: sukova@fleishman.com

Ředitelka korporátní komunikace MAKRO Cash & Carry