kvalitní maso na gril. pro vás

TIP NA GRIL - MARINOVANÁ MASA
Připravili jsme si pro vás předem marinovaná masa, která vám nejen ušetří práci, ale také dodají výjimečnou chuť vašim pokrmům.
Čerstvé klobásy
Připravili jsme pro vás 5 druhů čerstvých vepřových klobás! Jsou neobvyklým produktem, protože oproti uzeninám, jsou čerstvé klobásy mnohem šťavnatější a neobsahují tolik soli.
Stařená masa
Proč sáhnout po stařeném mase? Staření neboli zrání je specifická metoda, která u vybraných kousků masa pozvedává jeho přirozenou chuť, aroma a šťavnatost. Pod naší značkou Czech Kozomín necháváme zrát maso z českých krav suchou metodou (dry aged).
TIP NA GRIL - BONE-IN STEAK
Široká nabídka masa s kostí a praktické tipy na jeho přípravu. Na vaše ochutnání čeká například kvalitní irské hovězí, telecí tomahawk či vyzrálý hovězí T-bone.
TIP NA GRIL - TENDERLOIN
Oblíbené kvalitním maso – hovězí svíčková – zjistěte, jak si ji doma můžete připravit snadno, rychle a hlavně chutně.
TIP NA GRIL - BURGERY
Připravte si doma či venku na grilu ty nejšťavnatější burgery. Představíme vám ta nejlepší masa a poradíme, jak na opravdu poctivé burgery.
TIP NA GRIL - CHUCK ROLL & BRISKET
V hlavní roli: chuck roll a brisket, oblíbené kousky masa s výrazným mramorováním, které si doma připravíte na stovky způsobů.
TIP NA GRIL - RACKS
Tip na gril z toho nejkvalitnějšího masa z hřbetu. Ať už holdujete vepřovému, telecímu, či jehněčímu, u nás si díky bohaté nabídce vždy vyberete to pravé maso na váš stůl.
TIP NA GRIL - PICANHA & RUMP STEAK
Přijďte na chuť kvalitním steakům nejvyšší kvality. Skvělé tipy na ten nejlepší výběr vyzrálého hovězího masa z různých koutů světa.
TIP NA GRIL - RIB EYE STEAK
Vyhlášená šťavnatá pochoutka, která nepotřebuje marinády, omáčky ani dochucovadla - na její přípravu vám bohatě postačí sůl, pepř a olivový olej.
TIP NA GRIL - STRIPLOIN STEAK
Přijďte na chuť jemně mramorovanému masu s vynikající chutí a připravte si doma libový steak za pár minut.
TIP NA GRIL - FLANK & FLAP STEAK
Už jste ochutnali kvalitní vyzrálé maso z hovězího pupku? Zapojte ho do svého jídelníčku a zjistěte, proč jsou tyto řezy ve světě tak populární.