Tiskové zprávy 2023

tiskové zprávy 2023

Martin Čivrný je nově vedoucím komunikace ve společnosti makro ČR

V síti velkoobchodů makro ČR se vedoucím interní a externí komunikace stal Martin Čivrný. Dříve ve společnosti zastával pozici manažera udržitelnosti. Jeho plánem je pokračovat v aktivní externí komunikaci a neotřelým způsobem zlepšovat interní komunikaci ve společnosti.

Pro velkoobchod makro ČR jsou zaměstnanci klíčoví, proto se jim za poslední rok a půl už počtvrté zvedly mzdy

Tisková zpráva 18. 1. 2023
Velkoobchod makro ČR je férovým partnerem nejen pro své zákazníky a dodavatele, ale především pro své zaměstnance. Mzdy proto zvedal za posledních 18 měsíců už čtyřikrát. Zaměstnanci si tak přilepšili až o 25 %.

Velkoobchod makro ČR a Košík.cz rozšiřují svoji spolupráci. Ke kvalitním produktům za výhodné ceny se skrze online prostředí Košíku brzy dostanou spotřebitelé ze všech regionů České republiky

Tisková zpráva 11. 1. 2023
Kvalitní sortiment za konkurenceschopnou cenu, doručený v rekordním čase a se zcela novou úrovní pohodlí. Velkoobchod makro ČR a online supermarket Košík.cz pokračují v rozvíjení vzájemné spolupráce, která v loňském roce umožnila rychlou expanzi Košíku do moravských regionů. Díky úspěšnému provozu pěti distribučních center v prostorách obchodů makro ČR dokáže být Košík v mnoha regionech nejrychlejším a konkurenčním hráčem. Expanze po České republice bude v letošním roce pokračovat a může se stát inspirací i pro blízké evropské trhy.