Maso vlastní výroby

Kvalitní maso z poctivých rukou

 Kvalita. Čerstvost. Dohledatelnost původu. Profesionální zpracování. To je naše vlastní výroba masa v Kozomíně.

Šest dní v týdnu zásobujeme všechny makro prodejny, pečlivě kontrolujeme kvalitativní standardy a spolupracujeme jen s prověřenými dodavateli. A pokud patříte mezi profesionální HoReCa zákazníky, zpracujeme vám a dodáme maso na míru.

sito web

NAŠE
ZNAČKY MASA

Produkty z naší výroby masa jsou označeny známkou kvality a najdete je pod našimi značkami.


sito web

JAKÉ MASO PŘIPRAVUJEME

Máme pro vás kalibrované a marinované maso, burgery, klobásy, kostky, nudličky a další.


sito web

DRUHY
BALENÍ

Používáme 4 způsoby balení masa, které se liší dle potřeb zákazníka, určení masa a expirace.


JAK SI MASO OBJEDNAT?

Volně ložené maso objednávejte u vedoucího oddělení masa či vašeho makro obchodního zástupce od neděle do pátku, nejpozději do 6:30 hod na dodání následující den. Ostatní typy balení najdete vždy na regálech velkoobchodních středisek makro.

KDO SE STARÁ O KONTROLU KVALITY A CHOD VÝROBY V KOZOMÍNĚ?

milan-broze

Milan Brože
vedoucí výroby

martin-biegler

Martin Biegler
produktový manager čerstvého masa

flidr-martin

Martin Flídr
vedoucí kvality