Kvalitní maso vlastní výroby

V našem portfoliu naleznete rozsáhlý výběr produktů, včetně naší významné kategorie masa. V české gastronomii má maso klíčovou úlohu, zejména jako nedílná součást hlavních chodů.

maso vlastní výroby - ilustrační foto

Jednou z našich hlavních výhod je vlastní výroba a profesionální zpracování masa v závodě v Kozomíně. Unikátní projekt ve střední Evropě, který v sobě spojuje zpracovatelský závod s distribučním centrem, nám umožňuje dostat výrobky k našim zákazníkům či do prodejen ve velmi krátkém čase. Kozomín má moderní automatizované zázemí a kvalifikované odborníky, kteří nám umožňují ovlivnit každý krok výrobního procesu. Díky tomu můžeme produkovat velké množství unikátních produktů pro různé kategorie restauračních zařízení i pod našimi privátními značkami – Metro Chef, MASO Made by makro. Aktivně reagujeme na současné trendy a pravidelně přicházíme s novými produkty, které vyvíjíme společně s našimi odborníky.

V makro klademe velký důraz na kvalitu a bezpečnost potravin. Proto spolupracujeme pouze s certifikovanými a prověřenými dodavateli masa, kteří dodržují přísná pravidla chovu a krmení zvířat. Dbáme na to, aby naše produkty splňovaly nejvyšší normy i očekávání našich zákazníků.

Díky naší dlouholeté zkušenosti a pečlivému přístupu můžeme zaručit, že naše produkty budou vynikající volbou pro vaše podnikání a zprostředkování těch nejlepších gastronomických zážitků.

Naše značky

Volně ložené maso pro instituce

Volně ložené maso je ideální zejména pro provozy v institucionální gastronomii nebo provozykteré pracují s větším objemem masa. Způsob zpracování masa i jeho balení šetří čas a zvyšuje efektivitu vaší kuchyně.

Jedním z hlavních benefitů této kategorie je nabídka specifických řezů či jiných úprav masa. Na výběr jsou kostky, plátky, nudličky, mletá i celá masa. Naše maso je šetrně zpracováváno, což zaručuje jeho čerstvost, vynikající chuť a zachování šťávy.

Většinu produktů dodáváme tzv. volně ložených či balených v ochranné atmosféře MAP. Výhodou volně loženého masa je rychlost vybalování a šetrnost k životnímu prostředí. Více informací zde.

Objednávejte u vedoucího oddělení masa nebo svého obchodního zástupce.

Sortiment

Moderní řezy pro moderní restaurace

Hledáte způsob, jak obohatit své menu? Přicházíme s novou řadou vepřových steaků, které zpestří váš jídelní lístek.

Nové řezy oblíbeného vepřového vám dovolí nabídnout zákazníkům kvalitní gastronomický zážitek a ekonomicky efektivní menu. Naše nabídka zahrnuje různé řezy masa včetně exkluzivních, jako jsou Texas steak či T-bone steak. Tyto řezy jsou perfektní pro úpravu na grilu. Pod značkou Metro Chef vám chceme poskytnout výjimečné maso, které potěší vaše zákazníky a rozšíří vaše gastronomické možnosti.

Produkty jsou dostupné ve velkoobchodních střediscích v oddělení masa.

Sortiment

Stařená masa pro moderní restaurace

V makro jsme připravili novinku v sortimentu – stařená masa. Vyzrálé maso je ideální pro celoroční menu, které ho pozvedne na vyšší úroveň. Ocení jej také fanoušci gastronomie, kteří si rádi užívají grilování s vynikajícím masem plné chuti.

Stařené hovězí maso z českých krav je nyní součástí našeho sortimentu ve formě 3 steakových řezů stařených po dobu 28 dní suchou metodou – tzv. dry aged. Díky tomu je maso křehčí, šťavnatější a vynikne jeho přirozená chuť. Rádi vám připravíme na objednávku i větší objemy masa.

Tento specifický sortiment je dostupný pouze v některých prodejnách.

Objednávejte u vedoucího oddělení masa nebo svého obchodního zástupce.

Sortiment

Grilovací sortiment

V kategorii grilování naleznete širokou nabídku nových produktů, které jsme právě zařadili do našeho sortimentu. Naši řezníci vyvinuli zcela originální marinády pro nakládaná masa a příchutě čerstvých klobás. Jsme hrdi na to, že tuto jedinečnou nabídku pod značkou MASO Made by makro nenajdete nikde jinde.

Zajímavou volbou na gril jsou nakládaná masa ve čtyřech základních marinádách. Aby bylo vaření co nejjednodušší a výsledek perfektní, nabízíme tzv. suché marinády, které nekapají do grilu a nehoří.

Pokud preferujete kvalitní a čerstvé klobásy, máme pro toto léto 5 druhů. Tyto klobásky se odlišují od běžných uzenin – jsou vyrobeny z čerstvého vepřového masa, nejsou tak slané a jsou šťavnaté a plné výrazné chuti.

Stálicí našeho menu jsou burgery, které připravujeme v několika velikostech. Hovězí a telecí maso je bez přidaných surovin a konzervantů.

Naši zákazníci mají také možnost vybírat si z naší nabídky volně loženého masa, které je ideální pro ty, kteří rádi experimentují s vlastními kombinacemi surovin či potřebují větší objemy masa.

Produkty jsou dostupné v oddělení masa či si je zakoupíte prostřednictvím aplikace m-objednávka.

Sortiment

JAK SI MASO OBJEDNAT?

Volně ložené maso objednávejte u vedoucího oddělení masa či vašeho obchodního zástupce makro od neděle do pátku, nejpozději do 6:30 hod na dodání následující den. Ostatní typy balení najdete vždy na pultech velkoobchodních středisek makro.