Druhy balení

Druhy balení

Pro masné výrobky z naší výroby v Kozomíně používáme 4 způsoby balení. Jen tak mohou perfektně vyhovovat vašim potřebám a způsobu dalšího zpracování. Podívejte se, o jaká balení se jedná.

 
vakuum

VAKUUM

Maso se vloží do vakuovacího pytlíku a pomocí vakuovacího stroje se z balení vysaje přebytečný vzduch. Okraje pytlíku se zataví k sobě. Expirace je u balení ve vakuu cca 10 dní a více.

 
ochranna-atmosfera

OCHRANNÁ ATMOSFÉRA

Maso se umístí do plastové vaničky, kterou naplníme plynem – kombinace kyslíku a oxidu uhličitého v poměru 80:20. Expirace masa baleného v ochranné atmosféře je cca 4 -12 dní.

 
sikin

SKIN

Maso na tmavém tácku obtáhneme průhlednou fólií, která kopíruje tvar misky i řezu masa. Expirace masa baleného metodou „skin“ je cca 18 dní.

 
volne-lozene

VOLNĚ LOŽENÉ MASO

Používá se pro objednávky většího množství masa. Maso uložíme do přepravky a překryjeme fólií. Na ni se umístí etiketa s potřebnými údaji. Expirace volně loženého masa je cca 8 dní.